Edwin van Helden

Dé mannelijke weddingplanner in Nederland

Ik ben Edwin van Helden, professioneel weddingplanner.

Na mijn studie aan de H.E.A.O. in Rotterdam ben ik in 1998 bij de KLM in dienst gegaan als Cabin Attendant / Steward. Daarmee ging voor mij een lang gekoesterde wens in vervulling. Met veel passie, aandacht en plezier heb ik het vele gasten aan boord naar de zin gemaakt en gelijktijdig mijn kijk op de wereld verbreed. In al die jaren werd het mijn tweede natuur om mensen gelukkig maken door hun wensen aan te voelen en eraan te voldoen.

Professionele en gecertificeerde weddingplanner

Nadat ik verscheidene bruiloften had georganiseerd, waaronder die van mijzelf, begon ik te verlangen naar meer. Ik volgde de opleiding tot Wedding Planner bij de Beroepsorganisatie voor Wedding Planners en bij het Gay Wedding Planning Institute 14 Stories in de Verenigde Staten. Een gedegen, professionele en logische stap om mijn nieuwe droom werkelijkheid te laten worden. Naast mijn werkzaamheid als Wedding Planner verzorg ik tevens met veel plezier trainingen op het gebied van klant- en servicegerichtheid en gastvrijheid. Opdrachtgevers op dit vlak waren onder andere het opleidingsinstituut van de Beroepsorganisatie voor Wedding Planners alsmede bedrijven uit de Hospitality sfeer.


Gastheer, servicegericht, sensitief en inlevend

Nu ik als weddingplanner werk, gebruik ik al mijn professionele ervaring als gastheer, mijn klant- en servicegerichtheid, mijn inlevingsvermogen en sensitiviteit voor uw trouwdag. Gecombineerd met mijn drang naar perfectionisme, organisatietalent en creativiteit creëer ik voor mijn bruidsparen een dag die is zoals zij zijn en die mooier is dan ze hadden durven dromen.

Met oog voor details geef ik uw bruiloft meer cachet. Of dat nu een klassiek, intiem of juist extravagant groot feest is. Dit doe ik voor elk bruidspaar waarin ik zonder voorbehoud of beperking voor iedereen de mooiste dag van zijn leven organiseer. Ongeacht ras, geslacht, overtuiging of seksuele voorkeur.

Neemt u contact met me op?

Dit is een klein stukje van mijn verhaal. Ik ben heel benieuwd naar dat van u. Wilt u eens verder kennismaken? Neem dan contact met me op! Ik leer u graag kennen.

adminWedding Planner