Wedding Concept

De weddingplanner helpt u op weg om uw trouwdag zelf te organiseren

U heeft wel de tijd om uw bruiloft zelf te organiseren maar weet niet waar u moet beginnen? Dan is het Wedding Concept voor u ideaal! Ik werk voor u de basis van uw trouwdag uit van idee tot plan, en breng u in contact met mijn professionele netwerk. Zodat u met een gedetailleerd en professioneel plan van een weddingplanner uw trouwdag tot in detail kunt regelen.

Het concept voor uw mooiste dag

Ook bij het Wedding Concept staan uw wensen en uw budget centraal. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de vragenlijst die u voorafgaand daaraan van mij heeft ontvangen. Na dit gesprek werk ik alles uit in een rapport en een moodboard tot een concept en een thema voor uw mooiste dag.

Selectie van leveranciers, tips en een praktische planning

Met uw budget en het concept van uw trouwdag als leidraad, selecteer ik voor u de meest geschikte leveranciers. Met deze selectie, professionele tips en een praktische planning heeft u nu de basis voor uw bruiloft in handen. Zo kunt u samen met de leveranciers toewerken naar uw mooiste dag.

Het Wedding Concept, een interessant geprijsd arrangement

Wilt u meer weten over het Wedding Concept? Neem dan contact met mij op. Ik vertel u graag meer over dit interessant geprijsde arrangement voor uw trouwdag.

adminWedding Concept