Privacy verklaring

Privacy
 De bescherming van uw persoonlijke gegevens in het verzamelen, verwerken en gebruiken tijdens uw bezoek aan onze website is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden beschermd op grond van de wet. Hieronder staat informatie over welke gegevens worden opgenomen tijdens uw bezoek aan onze website en hoe het wordt gebruikt:

1 Verzamelen en verwerken van gegevens
 Elke toegang tot onze website en elke download van een bestand op onze website bent ingelogd. De opslag dient interne systeem-gerelateerde en statistische doeleinden. Worden opgenomen: naam van het bestand, datum en tijd van de toegang, het volume overgedragen gegevens, melding van een succesvolle download, web browser en het aanvragen van domein. Bovendien worden de IP-adressen van de verzoekende computers aangemeld. Nadere persoonsgegevens worden alleen verzameld als u vrijwillig in het kader van een onderzoek of registratie van deze informatie.

2 Gebruik en openbaarmaking van persoonlijke gegevens
 Als u ons persoonlijke gegevens, gebruiken we het alleen om te reageren op uw vragen, het opstellen van contracten afgesloten met u en voor de technische administratie. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend doorgegeven aan derden of anderszins, als het doel van de overeenkomst - is nodig voor de facturering, zoals vereist of u al eerder zijn overeengekomen - met name de overdracht van de gegevens die voor leveranciers. U hebt het recht om uw toestemming met werking voor de toekomst herroepen op elk moment. De verwijdering van opgeslagen persoonsgegevens, indien u uw toestemming voor opslag intrekken, indien hun kennis aan het doel waarvoor de gegevens niet meer nodig zijn of als hun opslag niet-ontvankelijk is om andere wettelijke redenen vervullen.

3 Rechts
 Op schriftelijk verzoek, zullen wij u informeren over de opgeslagen gegevens over u.

Beveiliging We zijn toegewijd aan uw persoonlijke gegevens door het nemen van alle technische en organisatorische mogelijkheden, zodat ze niet toegankelijk zijn voor derden. Bij het communiceren via e-mail de volledige beveiliging van gegevens niet kan worden gegarandeerd, dus we raden het verzenden van vertrouwelijke informatie.

Terug