Edwin van Helden Wedding Planner

Voor bruiloften die passen als ‘haute couture’

Onder de naam Edwin van Helden Wedding Planner organiseer ik bruiloften met aandacht voor u en uw verhaal. Met creatieve ideeën en innovatieve oplossingen creëer ik een bruiloft die u past als ‘haute couture’. Als mannelijk professioneel weddingplanner ben ik graag úw persoonlijke trouwassistent. Ik help u van niets naar de trouwdag van uw dromen!

Professioneel weddingplanner

In 2012 begon ik als professioneel weddingplanner vanuit de overtuiging dat een bruiloft niet gewoon een feest moet zijn, maar een unieke belevenis die alle zintuigen prikkelt en waarin uw persoonlijkheden geuit worden in elk detail. Met onvermoeibare gedrevenheid en het streven tot perfectie ben ik de perfecte partner om uw mooiste dag te organiseren. Ik verzeker mijn bruidsparen van gemak en tijd en laat ze profiteren van mijn professionele kennis én mijn uitgebreide netwerk van relevante, betrouwbare en ruimdenkende samenwerkingspartners.

Bruiloften, ook voor LGBT en multiculturele stellen

Behalve bruiloften tussen man en vrouw organiseer ik ook de trouwdag voor LGBT-koppels en stellen met een multiculturele achtergrond. Daarvoor werk ik met speciaal geselecteerde leveranciers samen. Ik sta garant dat zij de verschillende bruidsparen begrijpen, accepteren en aanmoedigen in wie zij zijn, ongeacht hun seksuele geaardheid, culturele achtergrond, ras of leeftijd.

Neemt u contact met me op?

Wilt u meer weten over Edwin van Helden Wedding Planner? Of wenst u eens vrijblijvend kennis te maken? Neem dan contact met me op.

adminOver ons