Ceremoniemeester

De professionele en stijlvolle gastheer van uw trouwdag

Wie gevraagd wordt om getuige te zijn tijdens een huwelijk, ziet dat als een echte eer. Maar wie de rol van ceremoniemeester mag vervullen, ervaart dat meestal heel anders. De ceremoniemeester heeft de grote verantwoordelijkheid om uw mooiste dag geruisloos te laten verlopen. Zowel in de voorbereiding als op de trouwdag zelf vraagt dit veel tijd en is er weinig tijd om te genieten van de festiviteiten.

Professioneel gastheer

Als professioneel gastheer neem ik de taak van ceremoniemeester graag op me. Ik regel de vele details vlak voor en tijdens uw trouwdag. Zodat u en uw gasten ontspannen van een vlekkeloze trouwdag kunnen genieten. Met mijn jarenlange en gedegen ervaring in de hospitalitybranche, kunt u ervan op aan dat ik deze verantwoordelijke taak met stijl vervul.

Voor elk contact met leveranciers, betrokkenen en gasten

Schakelt u mij in als ceremoniemeester, dan begint mijn werk voor u 2 maanden vóór de trouwdag. Met uw draaiboek en het overzicht van alle leveranciers en genodigden neem ik het werk vanaf dat moment van u over. Ik onderhoud het contact met de betrokken partijen en zorg dat alle afspraken worden nagekomen en uw gasten tijdig worden geïnformeerd. Zodra ik uw ceremoniemeester ben, kunnen u en uw dierbaren ontspannen naar uw mooiste dag toeleven.

Het arrangement ‘Ceremoniemeester’

Het arrangement ‘Ceremoniemeester’ bevat 2 trajecten; de organisatie voorafgaand aan de trouwdag en alles wat op de dag van uw huwelijk zelf geregeld moet worden. Dit omvat onder meer de volgende diensten:
Vanaf 2 maanden voorafgaand aan uw trouwdag

  • Contact onderhouden en afspraken controleren met de betrokken partijen zoals leveranciers en de locatie
  • Het opstellen en versturen van de ceremoniemeestersbrief naar uw genodigden
  • Vragen beantwoorden van uw leveranciers en gasten

Tijdens de bruiloft zelf
Het verzorgen van een vlekkeloos verloop van uw mooiste dag door o.a.:

  • Uw leveranciers en de fotograaf te ontvangen en te begeleiden
  • Zorg te dragen voor een goed georganiseerde placering van uw gasten tijdens de trouwceremonie en het diner
  • Een actieve rol achter de schermen en bij onverwachte calamiteiten te vervullen
  • Constant als professioneel en stijlvol gastheer u en uw gasten warm en vriendelijk van dienst te zijn

Uw ceremoniemeester voor de mooiste dag

Wilt u een perfecte trouwdag? Dan bied ik u graag mijn diensten als ceremoniemeester aan. In een persoonlijk gesprek vertel ik u hoe ik als professioneel gastheer uw mooiste dag nog mooier kan maken. Spreekt dit alles u aan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

adminCeremoniemeester