Mijn aanpak als weddingplanner

Voor de organisatie van uw bruiloft

De organisatie van uw bruiloft regel ik voor u als uw weddingplanner. Of u dat nu volledig of deels aan mij uitbesteedt of mij alleen als uw ceremoniemeester inhuurt. Ik richt mij op u en uw wensen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een goede voorbereiding vraagt tijd. En veel gewilde locaties, cateraars en andere leveranciers zijn maanden van tevoren volgeboekt. Start daarom op tijd, het liefst een jaar voor de geplande trouwdatum. U kunt mij daarvoor als weddingplanner inhuren. Dan beginnen we altijd met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we een aantal essentiële onderwerpen en bepaalt u of er een klik is. Om u op dit gesprek voor te bereiden, ontvangt u voorafgaand aan het gesprek een vragenlijst. Ik help u om na te denken over deze dag, uw dromen vorm te geven en om keuzes te maken. Na dit gesprek ontvangt u een verslag waarin al uw wensen staan uitgewerkt. Dit is de basis voor de organisatie van uw bruiloft en wordt begeleid door een passende offerte. Gaat u akkoord dan ga ik met uw wensen en uw verhaal voor u aan de slag. Uw bruiloft wordt vanaf nu gepland en georganiseerd! Als uw weddingplanner zet ik mij voor u in om uw verwachtingen te overtreffen en uw dromen werkelijkheid te maken.

Laat op uw trouwdag uw dromen werkelijkheid worden

Begin op tijd en begin goed. Met mij als uw weddingplanner wordt uw trouwdag de dag van uw dromen. En dat begint met een eerste kennismaking. Neemt u nu contact met mij op?

adminAanpak